Hayalinizi Ertelemeyin.

ŞİMDİ KAYIT OL

Tangoyu Türkiye'nin En İyi Eğitmenlerinden Öğrenin.

ŞİMDİ KAYIT OL

Milongalarda Sosyalleşin.

İNCELE

Düğün dansınızı muhteşem bir tango gösterisiyle süsleyin.

BAŞVUR

Antalya'da Turistlere Tango Turları

Kemer’de bulunan Viking Star Otel’de iki senedir, Norveç ve İsveç’ten gelen turistlere tango eğitimi veriliyor. Tyrkiareiser Tour ve Antalya Tango işbirliği ile yapılan turlara katılan tatilciler bir taraftan tatillerini yaparken diğer taraftan tertip eden kurs programına dahil oluyor.

Antalya Tango’nun sahipleri Akın ve Gülşen Gökkaya çifti, Norveçli Ase Britt ve Espen Johansen çifti ile Norveçli Tone Strand ve İsveçli Suzanna Bondesson’un gözetiminde eğitim alan tatilciler bir haftalık ve iki haftalık periyotlarda eğitim programlarına dahil oluyor.

 

Tyrkiareiser Tour ve Viking Otellerinin ortağı İbrahim Yıldırım, dans turlarının “Aktif Turizm” başlığı ile başlattıkları etkinlik programının bir parçası olduğunu belirterek şunları söyledi; “Turizm sezonun başlangıcı olan Mart-Nisan ve Ekim-Kasım aylarında tertip ettiğimiz turlar artarak devam edecek. Bilhassa dans turlarımızı değişik dans dallarına da yayarak bir ve iki aylık süreçlerde sürdürmeyi tasarılıyoruz. “Aktif Turizm” başlığı ile başlattığımız bu program takvimini ise bisiklet, tırmanış ve dağ yürüyüş paketleri ile sürdürüyoruz. Turizm çeşitliliğini içeren aktif turizm aktivitelerimizi İskandinav pazarına yönelik olarak uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
TangoDANS Mecidiyeköy
Uysal Sokak Ali Meriç İş Merkezi No:1 K:2 D:10
Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
0 538 813 35 47
TangoDANS Marmaris
Ulusal Egemenlik Cad, Kat 3 No:4 Taşlık Center Marmaris, Muğla
0543 669 20 27
TangoDANS Bakırköy
Zeytinlik, Halkçı Sk. No.30 D:4.Kat
Bakırköy / İstanbul
0538 813 35 47
WhatsAppWhatsApp Bilgi Hattı